“Sinds ik samenwerk met Lindsay kan ik me moeiteloos focussen op dat grote plaatje van mijn bedrijf.”

Ik weet dat zaken zoals mijn administratie, klantenservice in goede handen zijn bij Lindsay. Dit levert me heel veel rust op. Ook denkt ze supercreatief mee bij het maken van nieuwe welkomstpakketten. Klanten zijn hier altijd enorm door verrast. Ik zou Lindsay 100% aanraden doordat ze super scherp en pro actief is. Ze komt vaak uit zichzelf met ideeën hoe dingen makkelijker en sneller kunnen in bijvoorbeeld mijn administratie. Dat is voor mij als ondernemer die van vrijheid houdt echt een groot pluspunt. En daarnaast is Lindsay een superfijn persoon om mee samen te werken!

– Carlijn Ottens

Businesscoach, Simplicity

“Ik gun elke ondernemer een Lindsay aan haar zijde want blije klanten maakt je ook een blije ondernemer. 

Blije klanten, dat is wat elke ondernemer wilt. Je bestaande klanten fans maken van je bedrijf is daar een belangrijk onderdeel van. Zelf stuurde ik al welkomstpakketjes en eind pakketjes naar mijn klanten toe. Het kosten wel veel tijd om alles te organiseren. Mijn bedrijf groeit hard en hierdoor wilde ik mijn tijd anders gebruiken.Toen kwam Lindsay op mijn pad. Naast dat ze super betrokken en precies is, heeft ze ook veel kennis van automatiseringen waardoor alle processen smooth verlopen. Ik ben zo blij met Lindsay dat onze samenwerking gaan verbreden en ze mij nu ook op andere vlakken gaat ondersteunen.

– Iris Plasmans

Afslankcoach, Mind ur Body

“Lindsay kan echt zorgen voor de kers op de taart in jouw klantreis”

Ik wilde heel graag iets doen om te vieren dat iemand JA zei tegen een samenwerking. In mijn hoofd had ik altijd de wildste ideeën, maar in de praktijk gebeurde het niet en ging dat vier-moment ongemerkt voorbij. Echt een gemiste kans vond ik! Dus op een bepaald moment was ik mezelf zo zat dat ik een call met Lindsay heb ingepland om hier een structurele oplossing voor te vinden. Ze is een heerlijk open en oprecht mens, vol creatieve ideeën en echt gericht op samenwerken en verbinden. Lindsay kan echt zorgen voor de kers op de taart in jouw klantreis. Ik ben er groot voorstander van om expertise te laten bij de juiste mensen, dus als je net als ik in je hoofd heel attent bent, maar moeite hebt om dat in de praktijk te tonen: gun jezelf een Lindsay!

Yvette van der Plas

Mentor voor Makers

Samenwerken met Lindsay is een feestje.

Mijn belangrijkste product is een 1-op-1 VIP traject. Op de dag zelf zeggen klanten altijd ‘ik voel me ook echt een VIP’. Maar aan alles voelde ik dat ik aan de voorkant nog iets laat liggen. Toen Lindsay vertelde dat zij welkomspakketten regelt voor haar klanten, twijfelde ik geen seconde. Dit is wat er nog mist.

Het voortraject is al zo leuk! Het enthousiasme van Lindsay werkt namelijk aanstekelijk. Ze rust niet voordat ze echt een pakket heeft samengesteld wat helemaal bij mij en mijn klanten aansluit. En dat is gelukt! Waarbij ik haar nog een extra uitdaging heb gegeven, omdat ik met 4 verschillende modules werk. Daar heeft ze de perfecte oplossing voor gevonden.

– Astrid van de Nieuwenhof

Notion expert, Aranea Advies