Menu

Business support

Extra handen om werken lichter te maken

Je rent van hot naar her, bent brandjes aan het blussen en als je naar je agenda kijkt, weet je niet wanneer het nu eindelijk tijd is voor jezelf. Je wilt beginnen met emailmarketing (of een ander project), maar waar moet je de tijd vandaag halen? Dit klinkt als tijd voor extra handjes die je gaan helpen bij dit project.

‘Ik had Romé wel in 1 dag gebouwd’

Een bedrijf wat voor jou werkt in plaats van andersom

Groots dromen doen we allemaal. We zijn er voor gemaakt, maar wie heeft in die dromen nu avonden en weekenden werken op het programma staan? Je bent gaan ondernemen voor de vrijheid. Om wel die spontane lunch te kunnen doen. En nu voelt het wel als een of ander virus alles dreigt te cancelen. Zeg maar dag tegen je grote dromen.

Hold on, dat kan altijd nog.

Je kent het spreekwoord vast wel. Veel handen maken licht werk. Wat simpelweg betekent dat je met meer mensen meer gedaan krijgt. Dus waarom mag dat niet de oplossing zijn voor spontane lunchen en alleen nog werken in het weekend als je er zin in hebt?

Je hoeft het niet alleen te doen, het is tijd voor focus op het grote plaatje.

Ga doen waar je echt goed in bent!

En dan meen ik. Ik zie te vaak dat bij ondernemers dingen gaan zoals ze willen, omdat ze hun aandacht er niet helemaal bij hebben. Niet gek natuurlijk, want kom er maar eens aan. Ondernemen is topsport. Het is fantastisch, maar grote kans dat jij het ook hebt onderschat.

 

I got your back.

 

Ik durf er namelijk vergif op in te nemen dat je nog een project op de plank hebt liggen, dat wel aandacht verdient. Er is alleen onvoldoende headspace. En stiekem zou een sparringspartner ook wel fijn zijn. En als de uitvoer dan ook nog eens geregeld kan worden. Ik hoor al engelenmuziek op de achtergrond. Jij?

Zij gingen je voor:

Pak die laserfocus en ga!

Het resultaat van focus? Groei. En het is heel simpel. Je bent niet gaan ondernemen voor alle randzaken. Doe deze dan ook niet. De enige reden waarom Rome niet in 1 dag is gebouwd, is omdat teveel mensen op hun eigen eilandje bleven. Geen laserfocus en ja, dan duurt het gewoon lang. 

 

Ja, ik geloof ook in tijd nemen om dingen goed neer te zetten. Laten we het alleen dit keer niet als smoes gebruiken, maar schakel hulp in.

Dit is wat we voor je kunnen doen

Klantenservice

Emailmarketing

systeeminrichting

Oke, even praktisch wat kan er nu allemaal? Op dit moment is er alleen ruimte om business support op projectbasis te doen en kijk ik samen met jou wat er op dit moment ligt. Vanuit daar maken we een plan en ontvang je van mij een offerte op maat.

Hoe groter de klus, hoe gunstiger de prijs natuurlijk. Maar hier alvast een paar voorbeelden zodat je een idee hebt.

FAQ

Op het moment dat je dit leest. En dat klinkt heel flauw, maar je bent niet zomaar hier terechtgekomen. Je hebt nu al te weinig tijd en/headspace en je bent op zoek naar ruimte. Dus ik zou zeggen. The time is now.

Op dit moment neem ik alleen nieuwe opdrachten aan op projectbasis. Maar als jij mij een goede reden geeft waarom ik daarvan moet afwijken… Een uitzondering maken kan altijd.

Als je van een chaoot houd, die niet vies is van hard werken dan komt het wel goed. Sowieso hebben we eerst een discoverycall zodat we allebei kunnen kijken of de klik er is. Voor jou en mij wel zo fijn!

Ik ben heel benieuwd. Als je hieronder een afspraak met mij inplantdkunnen we hem bespreken en krijg je van mij het antwoord. Liever eerst mailen of een dm sturen? dat mag natuurlijk ook!