Menu

Het spreekuur

Jouw vraagstuk in 30 minuten opgelost, zodat je direct aan de slag kan!

Geen zin om je suf te googlen naar het automatiseren van je masterclass en dan net niet het juiste antwoord te hebben? Zie je inmiddels door alle oplossingen de oplossing niet meer voor het makkelijker maken van je werk? Wacht dan niet langer en kom op het spreekuur met mij, klantbelevingexpert Lindsay Arts.

"De techniek houdt me vaak tegen als het gaat om groeien binnen mijn bedrijf. Ik geef de voorkeur aan de weg met weinig weerstand, in plaats van uit te zoeken hoe bijvoorbeeld Mailblue werkt. Bah! Totdat Lindsay (liefdevol) zei: 'Kim, stel je niet aan. Ik kan je hiermee helpen; het is echt niet moeilijk! En weet je wat? Hierna kun je het gewoon zelf doen, maar dan zonder paniek.' Ja, ze had gelijk. Nu kan ik o.a. moeiteloos een masterclass organiseren met meerdere data, zonder dat ik me druk hoef te maken over het instellen van de mailfunnels. Dit had ik veel eerder moeten doen!”

Je kent het wel, de wet van Murphy: bij iets nieuws gaat er áltijd wel iets mis! 😅

Stel dat je automatisch wilt mailen over je gratis masterclass, maar iedereen op hetzelfde moment de herinneringsmail krijgt terwijl je twee datums hebt. Chips! Hoe los je dat nu op? Of je wilt je zoomopname direct beschikbaar stellen voor jouw klanten, maar je loopt een partij te klootviolen en hebt geen idee. Laptop uit het raam en klaar ermee. Dit is te moeilijk en kost mij waanzinnig veel tijd. Dit gaat nooit lukken!

 

Als online ondernemer is een laptop behoorlijk handig, dus ik zou eerst Het Spreekuur boeken. Dat is nog goedkoper ook! En duurzaam. Die laptop uit het raam kan altijd nog.

Ja, er is een dokter in de zaal!

Nou oké een Arts dan. Laat ik je meenemen hoe technisch voor jou kan werken in plaats van tegen jou. Dit is wat je kan verwachten:

Zij gingen je voor:

Snel & scherp, een oplossing gericht op jouw probleem

Hoewel, het hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. Wil je graag je funnel inrichten na je gratis weggever? Of bijvoorbeeld facturen gemakkelijk importeren in jouw boekhoudprogramma? Techniek heeft geen geheimen voor mij, dus ik help je verder.

Na het spreekuur ben jij concreet verder geholpen met jouw vraag. Je weet hoe je het voor elkaar kan krijgen en hoe je in de toekomst dit zelf kan.

Even vergeten? De zoomopname blijft onbeperkt beschikbaar. Zo kun je zelfstandig verder aan de slag. Wel zo scherp!

Oke even praktisch, wat houdt het spreekuur in?

Het spreekuur

€90

excl. btw

FAQ

Je kunt zelf een afspraak inplannen via Calendly. Het spreekuur is altijd op maandag, dinsdag of donderdag.

Doordat je van te voren je vraag al instuurt. Mocht ik om wat voor reden dan ook geen oplossing voor je hebben, dan mail ik je en krijg je uiteraard je geld terug.

Kun je niet wachten tot de eerste mogelijkheid in Calendly? Stuur mij dan een mailtje en ik kijk waar ik kan schuiven!

Zeker! Je krijgt van mij een opname die je onbeperkt kunt terugkijken.

Ook daar heb ik een oplossing voor, stuur je vraag naar hi@heelscherp.nl en dan krijg je snel een mailtje terug.