Dit is hoe je met mij kunt samenwerken.

Lees hieronder een korte samenvatting per onderdeel en klik door als je meer info wilt lezen.

Fanlab

Jouw klanttevredenheid vergroten zodat je optimaal kan profiteren van mond tot mond reclame? Dat leer je allemaal in Fanlab!

FANLAB BESTAAT O.A.  UIT:

Het verbeterplan

We maken een verbeterplan waarin we eerst de huidige situatie neerzetten en vervolgens kijken naar welke kansen er liggen.

1 op 1 begeleiding

Geen one size fits all, want we weten allemaal dat het niet zo werkt. Nee, bij Fanlab krijg je echt iemand die persoonlijk met jou meekijkt.

Labokast

In de labokast vind je allerlei tutorial van verschillende systemen. Zo leer je nog beter hoe je deze kunt gebruiken en uit welke opties je kan kiezen.

Business support

We kunnen het allemaal. Een agenda die voller zit dan je eigenlijk zou willen. En als je naar je agenda kijkt, staan er ook nog eens taken op waar je echt op leegloopt. Ze voelen als een blok aan je been, want het moet wel gebeuren. Maar wat als ik die taken eens voor jou zal doen? Zodat jij echt verder kan bouwen aan je business!

HIER KUN JE AAN DENKEN:

Klantenservice

Een klant die niet meer kan inloggen, een vraag heeft over je dienst, of het doorsturen van die ene ontbrekende factuur. Het kan allemaal.

Meebouwen aan je bedrijf

Jij wilt groeien en kan en wilt niet meer alles zelf doen. Gelijk geef ik je! Je wil de focus kunnen houden op jouw nieuwe product of dienst. Laat mij je rechterhand zijn in het instellen van de techniek daarvan.

Ondersteuning livedagen

Wil jij voor je klanten een livedag organiseren, maar op de dag zelf niet met alle randzaken bezig zijn. Lindsay incoming! Ik help je in de voorbereiding en op de dag zelf, zodat jij echt kan doen waar jij goed in bent.

Attenties versturen

Jij staat te juichen als een nieuwe klant JA tegen je zegt en neemt je voor even een cadeautje op te sturen. Of je klant laat je weten dat ze een kindje verwachten en wilt even iets leuks opsturen. Jij wilt het wel, in de praktijik ben je er alleen echt te druk voor. En dan komt het er niet van. Want het uitzoeken, waar je wat gaat doen + verzenden. Ja, eigenlijk heb je daar geen tijd voor.

WAAROM ZOU JIJ DAT DOEN?

Locatieonafhankelijk werken

Mijn ambitie is het niet, maar dat wil niet zeggen dat jij spontaan het vliegtuig wil kunnen pakken, zonder je druk te maken hoe je dat gaat doen met de welkomstpakketjes voor jouw klanten. SCHERP! got your back.

Grote groepen draaien

Jouw lanceringen gaan altijd precies zoals je het wilt. De aanmeldingen gaan precies zoals je wenst. Alleen dat betekent ook dat er aardig wat pakketjes opgestuurd mogen worden. Jouw grootste energielek. Uitbannen die handel en laten doen door iemand die hier alleen maar lol in heeft.

Echt attent zijn

Het probleem is niet, dat jij niet attent bent. Het probleem is dat je geen idee hebt wat je dan zou moeten sturen. En alleen dat geregel al. Zucht. Ik wil gewoon doorgeven dat er iets opgestuurd kan worden.