Samenwerken in mei?

Dat kan! Hieronder kun je alles lezen over hoe wij deze maand aan jouw klantbeleving kunnen werken! Staat jouw optie er niet tussen? Schroom niet om dan even een mailtje te sturen naar hi@heelscherp.nl Kijk ik met je mee wat de mogelijkheden zijn.

Masterclass: Hoe voorkom je boze klanten?

Op 16 mei is er om 10.00 uur een gratis masterclass te volgen over het voorkomen van boze klanten. Want een klanbeleving die klopt, dat is wel heel fijn, maar hoe zorg je er ook voor dat er geen boze klanten komen?

Op zoek naar business support of een VA?

Je bent te veel tijd kwijt met de randzaken van je business. Tijd voor verandering dus! Als jouw business support is er meer overzicht, meer geautomatiseerd en is er vooral meer tijd om te doen wat jij echt leuk vindt!

Doeboek boze klanten

Coming soon! Het heuze doeboek die jou gaat helpen om boze klanten te voorkomen. Naast lezen, kun je ook video’s bekijken en opdrachten maken. Een mooie aanvulling op de masterclass van 16 mei!

Van klanten fans maken

Maandag 29 mei start Fanlab het online programma dat gemixt wordt met 1 op 1 om jouw klantbeleving nu echt 100% van de grond te krijgen. Boze klanten voorkomen dat weet je, nu tijd om fans te maken!