Programma

Fanbase bouwen

Van je leads klanten maken, ja dat is belangrijk. Maar daar stopt het proces niet. Er volgt namelijk een nieuwe fase. Van je klanten fans maken. Alleen hoe doe je dat? Waar begin je? En hoe zorg je er voor dat dit niet een dagtaak in de week wordt?

Jij leert het in het Programma Fanbase bouwen!

 

De pilotversie start 16 februari. Tot die tijd neem ik je mee in alle voorbereidingen.

Jij wilt dat je klanten voorin de rij voor je staan.

In mijn tienerjaren was ik fan van de band Tokio Hotel. Mijn hele slaapkamer hing vol met posters. Ik had alle cd’s (the good old time), bandshirts en stond te juichen te ze voor het eerst in Nederland kwamen voor een optreden. 

En kocht natuurlijk een kaartje.

Het maakte niet uit wat er uitkwam, al mijn zakgeld en wat ik bij mijn bijbaantje verdiende ging er aan op.

Jij wilt dat dit ook met je klanten gebeurd. Oké niet letterlijk al hun geld hoeft naar jou te gaan, maar je wilt dat ze voor je in de rij staan. Dat ze staan te juichen als je met iets nieuws komt en zich direct op de wachtlijst zetten. Dit willen jouw klanten voor geen goud missen.

De vraag is alleen, hoe doe je dat?

 

“Met ‘gewoon’ tevreden klanten schiet je weinig op. Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor.”

– Jos Burgers

De pilotversie start 16 februari. Tot die tijd neem ik je mee in alle voorbereidingen.

Oke, helder, maar waar begin je?

Dat die fanbase er mag komen, dat is nu wel duidelijk. Alleen je loopt tegen een aantal dingen aan.

Jouw agenda zit vol genoeg

Dus om gelijk al je tijd in te stoppen, ja laten we wel wezen daar heb je geen tijd voor. Je wilt concrete stappen, die je uit kunt voerne in jouw bedrijf.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Dus waar begin je? Ga jij je funnels optimaliseren? Een welkomstpakket uitdenken? Processen meer automatiseren? Starten met een helder onboardingsdocument. Er zijn zoveel opties.

Wat als het lukt?

Ja, I know. Stel je voor dat inderdaad je klanten fans worden. enje daardoor maanden lang volgeboekt bent. Stel je voor dat je de omzetdoelen met gemak kan halen, je geen zorgen hebt hoe je voor meer vissen in de vijver kan zorgen. Stel je voor dat het lukt. Lekker bezig!

De overwhelm, niet weten waar je moet beginnen. Het is allemaal oke.

I’ll guide you.

 

Dit kun je verwachten…

Persoonlijke aandacht

Naast de groepssessies is er ook 1 op 1 begeleiding en zorgen wij er samen voor dat je echt verder komt. Kom je ergens niet uit? Dan kun jij altijd je vragen stellen. Die op werkdagen binnen 24 uur beantwoord worden.

Een helder stappenplan

Ja, we gaan ook gebruik maken van templates, maar alleen op een manier die echt bij jou past. Er is namelijk geen one size fits all als het gaat om klantbeleving.

Simplicity

Klantbeleving zo doorvoeren zodat je simpel kan ondernemen. Ik geloof dat we het onszelf een stuk makkelijker mogen maken. En daar ga ik je bij helpen.

Dit gaan we niet doen…

High end investeringen

Ik wil dat jij je klantbleving kan optimaliseren zonder dat je hier gelijk een hypotheek voor moet afsluiten. We gaan dus voor een prijs die past bij wat het je gaat opleveren.

Een copy-paste verhaal

Ja, ik geloof in de kracht van templates. Ze moeten alleen wel je dienen en er voor zorgen dat jij als expert jouw authenticiteit behoudt. Jij bent immers geen ondernemer geworden om een copy te zijn van iemand anders.

Trucjes

Trucjes zijn heel leuk, als ze uitgevoerd worden door Hans Kazan of Hans klok. Zeker gaan we voor tips en ga ik je manieren laten zien hoe het kan. Trucjes laat ik alleen en de eerder genoemde experts over.

Pilotversie

Programma Fanbase bouwen

De eerste ronde en het belooft nu al goud te worden!

Inhoud

Diverse video’s om je verder te helpen (twv 750 euro)

3 masterminds in een kleine groep (twv 150 euro)

3 1-op-1 calls (twv 300 euro)

Inspiratiebibliotheek (twv 500 euro)

Livedag! (twv 100 euro)

Geen € 1800, maar slechts

€400

De pilotversie start 16 februari. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

De pilotversie start half februari. Tot die tijd neem ik je mee in alle voorbereidingen.

Jouw voordelen als je aan je start met Programma Fanbase bouwen

Stappenplan

Een helder stappenplan om jou te helpen die fanbase te bouwen.

Strategie

Naast praktisch, ook weten welke strategische stappen je kunt zetten.

Support

Masterminds & 1 op 1 call’s. Daarnaast is er ook een besloten community.

Bibliotheek

Een extra bibliotheek voor extra tips, templates en inspiratie.

Als je vandaag meedoet, zijn dit jouw bonussen

Livedag

Samen met de andere deelnemers gaan we een te gekke livedag houden waarin. we nog dieper duiken op een bepaalde topic en is er ook ruimte om te netwerken met elkaar.

Veel persoonlijke aandacht

De pilotversie is bewust in een kleine groep en doordat er ook 1 op 1 sessies bij zitten is er veel ruimte om echt persoonlijk met je mee te kijken.

Jouw specifieke hulpvraag stellen

Het grootste voordeel van meedoen aan een pilotversie? Er wordt concreet wat gedaan met jouw feedback. Heb je behoefte aan extra uitleg, extra video’s of iets anders? Via het feedbackformulier kun je dit gemakkelijk doorgeven.

Frequently asked questions

01. Is dit programma voor mij geschikt?

Als je ondernemer bent die klanten heeft, dan is dit programma geschikt voor je. Het programma is gericht op ondernemers die voor het overgrote deel online contact hebben met hun klanten. Ben jij ondernemer met alleen een stenen winkel? Dan is dit programma minder geschikt voor jou.

Ben jij VA en wil jij de klantbeleving van jezelf en die van je klanten verbeteren? Lekker bezig! Ook dan is PFB perfect voor jou!

02. Ik ben startende ondernemer, kan ik dit dan ook volgen?

Zeker kan je dit ook volgen. Het makkelijkst is om wel al een klant gehad te hebben. Hoe eerder jij aan je fanbase begint te bouwen, hoe meer voordeel je eruit kan halen. 

03. Kan ik in termijnen betalen?

Op de checkoutpagina kun je het bedrag ineens voldoen. Wil je toch liever in termijnen betalen? Dan kun je een mailtje sturen naar hi@heelscherp.nl Je kunt dan betalen in 2 maandtermijnen van €65.

04. Wanneer krijg ik toegang?

We starten in februari. Op tijd krijg je een mailtje met alle data’s en wat je nog meer moet weten.

05. Leg je ook de techniek uit?

Zeker leg ik de techniek ook uit! Je zult verschillende video’s vinden waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je alles op de juiste manier kan instellen.

06. Kan ik de sessies terugkijken?

Zeker kan dat! Een replay van alle groepsessies vind je in de online leeromgeving. Onze 1 op 1 calles ontvang je via de mail.

07. Hoelang behoud ik toegang tot alle content?

Je hebt twee jaar lang toegang tot alle content. Een maand daarvoor ontvang je van mij een mailtje met een kleine reminder.

08. Hoeveel tijd ben ik hier aan kwijt?

Houd rekening met ongeveer 1 tot 2 uur per week. Maar hoeveel tijd je erin wilt stoppen is natuurlijk helemaal aan jou.

09. Is er ook een optie om dit 1 op 1 te doen?

Zeker is die er, boek daarvoor een discovery call om die optie te bespreken.

10. Ik heb nog een andere vraag

Dat kan natuurlijk. Stuur een mailtje naar hi@heelscherp.nl en dan beantwoorden we hem voor je!