Ben jij in je hoofd attent, maar blijft de uitvoering achterwege?

Jij staat te juichen als een nieuwe klant JA tegen je zegt en neemt je voor even een cadeautje op te sturen. Of je klant laat je weten dat ze een kindje verwachten en wilt even iets leuks opsturen. Jij wilt het wel, in de praktijik ben je er alleen echt te druk voor. En dan komt het er niet van. Want het uitzoeken, waar je wat gaat doen + verzenden. Ja, eigenlijk heb je daar geen tijd voor.

Waar haal je de tijd vandaan?

Laten we eerlijk zijn. Attent zijn kost gewoon tijd. Tijd die je niet kunt besteden aan het begeleiden van je klanten, je netwerk uitbreiden, het uitwerken van een nieuw product, een middag vrij nemen. Noem het maar op.

Dat je er geen tijd voor hebt, of laat ik het liever zo zeggen. Dat je er geen ruimte voor in je hoofd hebt, wil niet zeggen dat je niet attent bent. Dikke kans dat jij dat juist wel bent. Anders was je ook niet op deze pagina terecht gekomen. Laten we wel wezen. 

Jij wilt je klanten echt zien, dankjewel zeggen, ze laten weten dat je aan ze denkt als het leven even stom is.

Jij wilt alleen niet dat je het uren kost.

En gelijk heb je.

Laten we de clichés overboord gooien en je agenda leeghalen van zaken die anders kunnen.

Laat mij de creativeling zijn die jouw attenties naar een hoger niveau tilt.

Het is heel helder wat je niet wilt en ook wat je wel wilt.

Jij wilt je klanten zien en horen. Dankjewel zeggen, met ze een middelvinger opsteken tegen de wereld als het nodig is (wist je trouwens dat dit een boete kan opleveren van 150 euro?). Maar wanneer is het nu de moeite om zoeits uit te besteden?

Als je aan het reizen bent

Laten we hier mee beginnen. Het voordeel van online ondernemen? Jij kunt overal ter wereld werken. Het nadeel als je attenties wilt versturen bijvoorbeeld bij een nieuwe klant? Vanuit het buitenland is dit best kostbaar.

Als je lanceringen draait

Hoe groot deze lanceringen zijn en of je ze elke maand, elk kwartaal of een andere frequentie hebt, het maakt eigenlijk niet uit. Jij wilt je die periode focussen op de lancering zelf en het versturen van pakketten laat je graag aan iemand anders over.

Als het je energielek is

Wanneer je iets echt niet leuk vind om te doen, simpelweg omdat het je energielek is, daar heb je twee opties voor. Automatiseren waar kan en/of uitbesteden. Laat dat met attenties versturen nu ook helemaal het geval zijn. Ja, dit kun je dus automatiseren en uitbesteden. Jij hoeft alleen nog maar te verkopen. Easy like that.

Benieuwd wat anderen over onze samenwerking zeggen?

“Lindsay kan echt zorgen voor de kers op de taart in jouw klantreis”

Ik wilde heel graag iets doen om te vieren dat iemand JA zei tegen een samenwerking. In mijn hoofd had ik altijd de wildste ideeën, maar in de praktijk gebeurde het niet en ging dat vier-moment ongemerkt voorbij. Echt een gemiste kans vond ik! Dus op een bepaald moment was ik mezelf zo zat dat ik een call met Lindsay heb ingepland om hier een structurele oplossing voor te vinden. Ze is een heerlijk open en oprecht mens, vol creatieve ideeën en echt gericht op samenwerken en verbinden. Lindsay kan echt zorgen voor de kers op de taart in jouw klantreis. Ik ben er groot voorstander van om expertise te laten bij de juiste mensen, dus als je net als ik in je hoofd heel attent bent, maar moeite hebt om dat in de praktijk te tonen: gun jezelf een Lindsay!

Yvette van der Plas

Mentor voor Makers

We willen het allemaal

Jij en ik zijn op zoek naar herkenning en erkenning. We hebben net als iedereen de behoefte om gezien en gehoord te worden. De digitale wereld maakt dit alleen soms een uitdaging. Het gemakt waarmee we meer kennis kunnen opdoen, begeleiding kunnen krijgen op vragen uit het (ondernemers-)leven, het ligt allemaal aan je voeten. Je hoeft er zelfs niet voor in Nederland te blijven.

Alleen waar blijft dan die erkenning. Hoe zorgen we ervoor dat we elkaar blijven zien als mens?

Mensen verbinden, ze echt zien achter alles wat er lijkt te spelen, het speelt als een rode draad in mijn leven. Een bijzonder verhaal over een clown die dat zo belangrijk voor mij maakte. Zo belangrijk dat ik hier uiteindelijk mijn werk van heb gemaakt.

Dit is waar je aan kunt denken:

Optie 1

Leuke voor een verjaardag!

 • Chocoladereep met gepersonaliseerde wikkel
 • Bedrukte kaart
 • Confetti

Inpakmateriaal, verzend- en inpakkosten

€ 20,-

PER PAKKET

Optie 2

Als start van een online programma

 • Notitieboek
 • Pen
 • Chocoladereep
 • Etherische olie
 • Edelsteenarmband
 • Handgeschrevenkaart

Inpakmateriaal, verzend- en inpakkosten

€ 30,-

PER PAKKET

Optie 3

Voor je 1 op 1 coachingstraject

 • Pen
 • Bedrukt notitieboek
 • Haribo beertjes
 • Bloemzaden
 • Handgeschreven kaart

Inpakmateriaal, verzend en inpakkosten

€ 25,-

PER PAKKET

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. Geloof mij, dit zijn slechts voorbeelden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het enige wat je hoeft te doen is die discovery call te plannen. 

Helemaal vrijblijvend.

Hoe gaat dit in zijn werk?

01

Discovery call

Allereerst hebben we een discoverycall in, hier hebben we het over je budget en je wensen. Daarnaast deel ik ook alvast wat ideeën met je.

02

Voorstel

Na onze call ontvang je binnen twee werkdagen een uitgewerkt voorstel van mij. Hier kun je alles in teruglezen en vinden. Heb je toch nog een vraag, dan mag je dat altijd laten weten.

03

Let's go!

Ben je helemaal blij en zeg je ja ik wil? Dan ontvang je van mij een factuur voor de aanbetaling van de eerste pakketten en de how to . We gaan beginnen!

Frequently asked questions

01. Vanaf wel aantal kan ik dit uitbesteden?

Vanaf 1 stuks per maand! Het maakt niet zo heel veel uit hoe groot de aantallen per maand zijn of dat je bijvoorbeeld alleen met lanceringen werkt. Wel is het goed om dit te laten weten, zodat ik hier rekening mee kan houden.

02. Kan ik per keer een ander bericht doorgeven?

Zeker, als je werkt met een handgeschreven kaart kun je per keer aangeven welke tekst er op de kaart geschreven mag worden.

03. Hoe snel kan ik starten?

Snel! Meestal is de opstartperiode 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van hoe snel jij bent met schakelen.

04. Kan dit ook als ik alleen met lanceringen werk?

Zeker kan dat! Laat dit tijdens de discovery call weten en dan bespreken we wat de slimste aanpak is.

05. Wat gebeurd er als je met vakantie bent?

We stemmen onderling af wat dan handig is 🙂

06. Ik heb niet zo'n groot budget, kan dit dan ook voor mij?

Ik geloof dat er voor ieder budget wat mogelijk is. De opties hierboven geven je alvast een beeld. En om in je achterhoofd te hebben, opstartkosten per pakket zijn € 15,-. Dit zijn de inpak- en verzendkosten (brievenbuspakje). Daarboven komt al het materiaal wat we erin doen.

07. Verzend jij ook naar België?

Zeker! De meerprijs zijn dan de verzendkosten die er extra bijkomen. Maar ook zeker is dit mogelijk!

08. Mijn vraag staat er niet tussen

Dat is vervelend, stuur gerust een mailtje naar hi@heelscherp.nl. Ik beantwoord je vraag graag.